Filtros : "Burnier, Pedro Carvalho" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Quality and Preference. Unidade: ESALQ

    Subjects: BOVINOS DE CORTE, CARNES E DERIVADOS, PESQUISA DE CONSUMIDOR, SUSTENTABILIDADE

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e SPERS, Eduardo Eugênio e BARCELLOS, Marcia Dutra de. Role of sustainability attributes and occasion matters in determining consumers’ beef choice. Food Quality and Preference, v. 88, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2020.104075. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., Spers, E. E., & Barcellos, M. D. de. (2021). Role of sustainability attributes and occasion matters in determining consumers’ beef choice. Food Quality and Preference, 88, 1-9. doi:10.1016/j.foodqual.2020.104075
    • NLM

      Burnier PC, Spers EE, Barcellos MD de. Role of sustainability attributes and occasion matters in determining consumers’ beef choice [Internet]. Food Quality and Preference. 2021 ; 88 1-9.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2020.104075
    • Vancouver

      Burnier PC, Spers EE, Barcellos MD de. Role of sustainability attributes and occasion matters in determining consumers’ beef choice [Internet]. Food Quality and Preference. 2021 ; 88 1-9.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2020.104075
  • Source: Meat and nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: BOVINOS DE CORTE, CARNES E DERIVADOS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, CONSUMO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPERS, Eduardo Eugênio e BURNIER, Pedro Carvalho e LUCCHESE-CHEUNG, Thelma. Beef consumption pattern in Brazil. Meat and nutrition. Tradução . London: IntechOpen, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.97764. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Spers, E. E., Burnier, P. C., & Lucchese-Cheung, T. (2021). Beef consumption pattern in Brazil. In Meat and nutrition. London: IntechOpen. doi:10.5772/intechopen.97764
    • NLM

      Spers EE, Burnier PC, Lucchese-Cheung T. Beef consumption pattern in Brazil [Internet]. In: Meat and nutrition. London: IntechOpen; 2021. [citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.97764
    • Vancouver

      Spers EE, Burnier PC, Lucchese-Cheung T. Beef consumption pattern in Brazil [Internet]. In: Meat and nutrition. London: IntechOpen; 2021. [citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.97764
  • Source: Journal of International Food & Agribusiness Marketing. Unidade: ESALQ

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, CONSUMO DE ALIMENTOS, MARKETING, PECUÁRIA DE CORTE, SUSTENTABILIDADE

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e SPERS, Eduardo Eugênio e GUERRA, Diego. Effect of production process and attitudes on the intent to buy sustainable beef. Journal of International Food & Agribusiness Marketing, v. 32, n. 2, p. 168-197, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08974438.2019.1599755. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., Spers, E. E., & Guerra, D. (2020). Effect of production process and attitudes on the intent to buy sustainable beef. Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 32( 2), 168-197. doi:10.1080/08974438.2019.1599755
    • NLM

      Burnier PC, Spers EE, Guerra D. Effect of production process and attitudes on the intent to buy sustainable beef [Internet]. Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 2020 ; 32( 2): 168-197.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08974438.2019.1599755
    • Vancouver

      Burnier PC, Spers EE, Guerra D. Effect of production process and attitudes on the intent to buy sustainable beef [Internet]. Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 2020 ; 32( 2): 168-197.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08974438.2019.1599755
  • Source: British Food Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: BOVINOS DE CORTE, CARNES E DERIVADOS, CONSUMIDOR, PERCEPÇÃO, PRODUÇÃO ANIMAL, SUSTENTABILIDADE

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e GUERRA, Diego de Sousa e SPERS, Eduardo Eugênio. Measuring consumer perceptions over beef good practices and sustainable production process. British Food Journal, v. 123, n. 4, p. 1362-1383, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1108/BFJ-12-2019-0904. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., Guerra, D. de S., & Spers, E. E. (2020). Measuring consumer perceptions over beef good practices and sustainable production process. British Food Journal, 123( 4), 1362-1383. doi:10.1108/BFJ-12-2019-0904
    • NLM

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Measuring consumer perceptions over beef good practices and sustainable production process [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 123( 4): 1362-1383.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-12-2019-0904
    • Vancouver

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Measuring consumer perceptions over beef good practices and sustainable production process [Internet]. British Food Journal. 2020 ; 123( 4): 1362-1383.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1108/BFJ-12-2019-0904
  • Source: Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. Conference titles: SGBED International Conference. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUSTENTABILIDADE, CARNES E DERIVADOS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, TOMADA DE DECISÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e SPERS, Eduardo Eugênio. Consumption Occasion, choice and willingness to pay for sustainable attributes on Beef. 2019, Anais.. São Paulo, SP: ESPM, 2019. Disponível em: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., & Spers, E. E. (2019). Consumption Occasion, choice and willingness to pay for sustainable attributes on Beef. In Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. São Paulo, SP: ESPM. Recuperado de http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
    • NLM

      Burnier PC, Spers EE. Consumption Occasion, choice and willingness to pay for sustainable attributes on Beef [Internet]. Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
    • Vancouver

      Burnier PC, Spers EE. Consumption Occasion, choice and willingness to pay for sustainable attributes on Beef [Internet]. Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
  • Source: Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. Conference titles: SGBED International Conference. Unidade: ESALQ

    Subjects: COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, BOVINOS DE CORTE, CARNES E DERIVADOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e GUERRA, Diego de Souza e SPERS, Eduardo Eugênio. Concerns over production process (CPP): Scale development and validation regarding beef in Brazil. 2019, Anais.. São Paulo, SP: ESPM, 2019. Disponível em: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., Guerra, D. de S., & Spers, E. E. (2019). Concerns over production process (CPP): Scale development and validation regarding beef in Brazil. In Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. São Paulo, SP: ESPM. Recuperado de http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
    • NLM

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Concerns over production process (CPP): Scale development and validation regarding beef in Brazil [Internet]. Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
    • Vancouver

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Concerns over production process (CPP): Scale development and validation regarding beef in Brazil [Internet]. Balancing Globalization & Local Priorities: Challenges Facing Business in Developed and Emerging Markets. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: http://www.sgbed.com/16th-international-conference/
  • Conference titles: Encontro de Marketing da ANPAD - EnANPAD. Unidade: ESALQ

    Subjects: BOVINOS DE CORTE, CARNES E DERIVADOS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, MARKETING, PRODUÇÃO ANIMAL, SUSTENTABILIDADE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e GUERRA, Diego de Sousa e SPERS, Eduardo Eugênio. Attitudes and the influence of environmental attributes on the intention of buying beef. 2018, Anais.. Maringá, PR: Associação Nacional de Pós Graduação e Pesquisa em Administração, 2018. Disponível em: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2018_EnANPAD_MKT1828.pdf. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., Guerra, D. de S., & Spers, E. E. (2018). Attitudes and the influence of environmental attributes on the intention of buying beef. In . Maringá, PR: Associação Nacional de Pós Graduação e Pesquisa em Administração. Recuperado de https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2018_EnANPAD_MKT1828.pdf
    • NLM

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Attitudes and the influence of environmental attributes on the intention of buying beef [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2018_EnANPAD_MKT1828.pdf
    • Vancouver

      Burnier PC, Guerra D de S, Spers EE. Attitudes and the influence of environmental attributes on the intention of buying beef [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2018_EnANPAD_MKT1828.pdf
  • Conference titles: Congresso Latino-Americano de Varejo - CLAV. Unidade: ESALQ

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, CONSUMIDOR, CONSUMO DE ALIMENTOS, MARKETING, SUSTENTABILIDADE, VAREJO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURNIER, Pedro Carvalho e SPERS, Eduardo Eugenio. Proposta de modelo para avaliar diferentes tipos de varejo: um estudo sobre a dimensão da sustentabilidade na perspectiva de especialistas e consumidores de carne bovina. 2017, Anais.. São Paulo, SP: FGV, 2017. Disponível em: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2017-6075-11229-1-PB-PROPOSTA-DE-MODELO-PARA-AVALIAR-DIFERENTES.pdf. Acesso em: 02 maio 2024.
    • APA

      Burnier, P. C., & Spers, E. E. (2017). Proposta de modelo para avaliar diferentes tipos de varejo: um estudo sobre a dimensão da sustentabilidade na perspectiva de especialistas e consumidores de carne bovina. In . São Paulo, SP: FGV. Recuperado de https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2017-6075-11229-1-PB-PROPOSTA-DE-MODELO-PARA-AVALIAR-DIFERENTES.pdf
    • NLM

      Burnier PC, Spers EE. Proposta de modelo para avaliar diferentes tipos de varejo: um estudo sobre a dimensão da sustentabilidade na perspectiva de especialistas e consumidores de carne bovina [Internet]. 2017 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2017-6075-11229-1-PB-PROPOSTA-DE-MODELO-PARA-AVALIAR-DIFERENTES.pdf
    • Vancouver

      Burnier PC, Spers EE. Proposta de modelo para avaliar diferentes tipos de varejo: um estudo sobre a dimensão da sustentabilidade na perspectiva de especialistas e consumidores de carne bovina [Internet]. 2017 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://spers.pro.br/site/wp-content/uploads/2021/04/2017-6075-11229-1-PB-PROPOSTA-DE-MODELO-PARA-AVALIAR-DIFERENTES.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024